www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Podcast ‘No Such Thing As A Fish’ naar Arenberg Antwerpen

Op 4 juni brengt de Britse podcast No Such Thing As A Fish een live show in Arenberg in Antwerpen. De makers zijn het onderzoeksteam achter de populaire BBC-quiz QI. In wekelijkse afleveringen van 40 minuten, vertellen ze over de meest onvoorstelbare feiten die ze de afgelopen week tegenkwamen.

De ‘Fishes’, zoals deze redacteuren genoemd worden, kwamen met het idee van een podcast toen ze merkten dat te veel feiten verloren gingen op de redactie van QI. In hun podcast zitten ze samen rond een microfoon en spreken en grappen ze over bizarre en obscure kennis. Wekelijks wordt de podcast zo’n 1,5 miljoen keer gedownload. En inmiddels trekt de liveshow de wereld over, waaronder in het Opera House in Sydney. Dit als voorbereiding op de Arenberg.

Voor meer info en kaarten:
www.livecomedy.be

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.