nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hugleikur Dagsson naar België

Nadat eerder al werd aangekondigd dat de IJslandse comedian Hugleikur Dagsson op 23 april in Boom Chicago in Amsterdam zal optreden, werd er nu ook een voorstelling in België toegevoegd: op 24 april staat hij in het kader van zijn Son of the Day tour in de CaliClub in Drogenbos (Brussel)

Dagsson doet al tien jaar aan stand up comedy en bovendien heeft hij twee stand-up specials in het IJslands opgenomen. Zijn stijl kan omschreven worden als “viezig maar vriendelijk”. Hugleikurs materiaal bevat de vreemde taboes van Star Wars, de onvermijdelijke griezeligheid van Tinder en de tragische toestand van glutenintolerante mensen.

Hij is naast comedian ook cartoonist, screenwriter en director en publiceerde ongeveer 30 boeken, voor het merendeel comics of cartoon collections, gefocust op donkere humor.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan:
www.weezevent.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...