www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veel cabaretiers in animatiefilm Huisdiergeheimen 2

Vanaf juni is de nieuwe animatiefilm Huisdiergeheimen 2 te zien in de Nederlandse bioscopen. Het is de Nederlandse versie van The Secret Life of Pets 2.

Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Verschillende comedians maken deel uit van de stemmencast: Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Karin Bloemen (Chloe), Erik van Muiswinkel (Pops), Roue Verveer (Buddy), Murth Mossel (Ozon) en Henry van Loon (Norbert). Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Peggy Vrijens (Gidget) en Georgina Verbaan (Katie).

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...