www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pim Muda, Stef Bos, Bart Cannaerts

Pim Muda (Ashton Brothers) gaat meedoen aan het nieuwe seizoen van It Takes 2, waarin negen BN’ers laten zien dat ze kunnen zingen. Andere kandidaten zijn o.a. Harry Piekema, Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen en Imanuelle Grives. De overige namen worden later bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is vanaf 16 maart 2019 te zien op SBS.

Stef Bos zal op 4 mei tijdens Dodenherdenking op het terrein van Kamp Westerbork, bij Hooghalen, zingen. Hij brengt dan onder meer een lied dat hij speciaal voor het kamp schreef.

De Vlaamse krant De Standaard organiseert naar jaarlijkse gewoonte “Het Grootste Licht”, een quiz voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud. Bart Cannaerts zal zowel de voorrondes als de finales presenteren. De voorrondes vinden later deze maand plaats in Antwerpen, Gent en Leuven. De finale op 30 maart wordt op een geheime locatie gehouden.
Het Grootste Licht

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...