nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Podcast ‘No Such Thing As A Fish’ ook naar Nederland

Onlangs meldden we dat de populaire Britse podcast No Such Thing As A Fish met live show in Antwerpen speelt. Dan kan Nederland niet achterblijven. Op 28 mei zijn ze te zien in De Meervaart, Amsterdam en op 29 mei in De Oosterpoort, Groningen.

De makers zijn het onderzoeksteam achter de populaire BBC-quiz QI. In wekelijkse afleveringen van 40 minuten, vertellen ze over de meest onvoorstelbare feiten die ze de afgelopen week tegenkwamen. De ‘Fishes’, zoals deze redacteuren genoemd worden, kwamen met het idee van een podcast toen ze merkten dat te veel feiten verloren gingen op de redactie van QI. In hun podcast zitten ze samen rond een microfoon en spreken en grappen ze over bizarre en obscure kennis. Wekelijks wordt de podcast zo’n 1,5 miljoen keer gedownload. En inmiddels trekt de liveshow de wereld over, waaronder in het Opera House in Sydney.

Voor meer info en kaarten:
www.mojo.nl

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.