nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2019

Op 8 en 9 maart neemt het Utrecht International Comedy Festival weer bezit van de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op deze dagen zijn er in acht zalen optredens van nationale en internationale comedians. De kaartverkoop is in volle gang!
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Hieronder de line-up:

Line-up dag 1: Berit Companjen, Anne Jan Toonstra, Paul Currie (IRL), Zenjiro (JAP), John Robertson (AUS), Jeroen Leenders, Dave Johns (UK), Nabil (NL), Maisie Adam (UK), Lauren Pattison (UK), Kristýna Haklova (CZ), Faye Treacy (UK), Reginald Bärris (US), Victor Luis van Es, Babatunde Aléshé (UK), Ronald Smink, Jack Holmes (UK), Karsten Blomvik (NOR), Jim Williams (US), Luca Ravenna (IT), Odette van der Molen, Dharmander Singh (UK), Chris Betts (CAN), Brian K. Jordan (US), Wouter Monden, Teun van den Elzen, Jans Budding, Martijn Oosterhuis, Patrick Meijer, Janneke Jager, Tom Montfrooy, Trista Mrema (US), Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru), Tamar Broadbent (UK), Kor Hoebe, Kae Kurd (UK) en Jazz & Comedy.

Line-up dag 2: Ronald Snijders, Anuar, Paul Currie (IRL), Zenjiro (JAP), Iwein Segers, John Robertson (AUS), Dave Johns (UK), Maisie Adam (UK), Lauren Pattison (UK), Kristýna Haklova (CZ), Faye Treacy (UK), Pepijn Schoneveld, Roel C. Verburg, Reginald Bärris (US), Babatunde Aléshé (UK), Mark Waumans, Ronald Smink, Jack Holmes (UK), Radio Willekeur (met Ruud Smulders, Andries Tunru en Stefan Hendrikx), Karsten Blomvik (NOR), Jim Williams (US), Luca Ravenna (IT), Odette van der Molen, Kim Schuddeboom, Dharmander Singh (UK), Chris Betts (CAN), Ruud Smulders, Brian K. Jordan (US), Teun van den Elzen, Jans Budding, Martijn Oosterhuis, Peter Sterk, Murth Mossel, Patrick Meijer, Trista Mrema (US), Tom Sligting, Kor Hoebe, Kae Kurd (UK) en Arbi El Ayachi,

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...