nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet staat centraal tijdens kleinkunstfestival Mallejan

Op 22 april, Tweede Paasdag, vindt in Amersfoort de derde editie plaats van het Mallejan festival. Dit festival wil een etalage zijn van de Nederlandse Kleinkunst met niet alleen optredens van bekende Nederlandse artiesten maar ook van jonge, veelbelovende kunstenaars. Dit jaar staat Paul van Vliet centraal op het festival.

Op acht podia in de binnenstad zijn er om 13u00, 14u15 en 15u30 uur voorstellingen. Op elk van deze podia staat één artiest of groep: kleinkunstzangers, zangers van het Nederlandse theaterlied, cabaretiers of standup comedians. De bezoekers kunnen een route door de stad wandelen, die hen langs de diverse podia leidt. De optredende artiesten zijn o.a. Pieter Verelst, Yora Rienstra, Matroesjka, Klaas Prins en Thjum Arts.

Paul van Vliet wordt geëerd met een hommage tijdens deze routes: Mylou Frencken, (ex-) studenten van de Paul van Vliet Academie, Rikkert van Huisstede en een aantal Amersfoortse artiesten eren de 82-jarige van Vliet met hun versies van zijn liedjes. Van Vliet komt zelf kijken.

Als slot komen alle artiesten langs in de grote finale in het Flint theater, waar gastheer Patrick Nederkoorn alle festivalartiesten ontvangt. Hoofdgast van deze finale is natuurlijk Paul van Vliet.
Meer info:
www.mallejanfestival.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...