nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste comedyshows voor Rotterdamse Club Haug

Op 15 en 16 maart vindt het openingsweekend plaats van Club Haug, Rotterdams eerste eigen comedyclub. Op vrijdag 15 maart is er een line-up show met o.a. Martijn Oosterhuis en een talentspot voor Teun van den Elzen. MC is Tim Hartog. En op zaterdag 16 maart een show met o.a. de Britse comedian Ed Night, Rotterdams eigen Tim Hartog en Daan van der Hoeven als MC.

Donderdag 21 maart is een soloshow geboekt van de Britse comedian Trevor Lock. Lock is een veteraan comedian en toerde als supportact voor o.a. Stewart Lee en Russel Brand.

Voorafgaand aan het openingsweekend is er op vrijdag 8 maart een openbare generale repetitie van Club Haug. Daarbij testen ze de bar, kassa, licht en geluid en combineren dit met een open podium met aanstormend comedytalent.

Meer info en kaarten:
www.clubhaug.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.