www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Henk Rijckaert organiseert Maker Faire

Henk Rijckaert gaat op 3, 4 en 5 mei voor het eerst in Gent (BE) een Maker Faire organiseren. Deze gaat door in de Meubelfabriek Gent, een oude industriële site in het hartje van Gent.

Een Maker Faire is evenement waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij gemaakt heeft – dat kan van alles zijn, robotarmen, vuurspuwende draken, ijzersmeden, … Als je iets maakt, kan je het laten zien op de Maker Faire. Maar je kan ook gewoon komen kijken naar alles wat er gemaakt is.

Rijckaert is zelf maker – hij zet wekelijks zijn Koterij-filmpjes online op zijn Youtube-kanaal, waarin hij allerlei dingen maakt. En in zijn meest recente theatervoorstelling, Maker, breekt hij een lans voor het make-it-yourself principe.

Creatieve en enthousiaste makers, gaande van designers tot hackers, robotbouwers tot kunstenaars en van amateurs tot professionals konden zich opgeven om hun projecten te laten zien aan een groot publiek.

Behalve makers ontvangt de Maker Faire ook andere gasten. De eerste namen werden ondertussen bekend gemaakt. Naast Rijckaert komen ook Lieven Scheire, Anthony Liekens, Technopolis, Robotcompetitie, ONBETAALBAAR en Creatool. Meer Makers worden later nog bekend gemaakt.

Meer info en tickets:
Maker Faire Gent

De eerste namen voor Maker Faire Gent zijn gekend!

𝗗𝗘 𝗘𝗘𝗥𝗦𝗧𝗘 𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗠𝗔𝗞𝗘𝗥 𝗙𝗔𝗜𝗥𝗘 𝗚𝗘𝗡𝗧 𝗭𝗜𝗝𝗡 𝗚𝗘𝗞𝗘𝗡𝗗! 😱Komen alvast langs: Henk Rijckaert, Lieven Scheire, Anthony Liekens, Technopolis, Robotcompetitie, ONBETAALBAAR en Creatool.Meer makers worden binnenkort aangekondigd 𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗮𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 😎Surf snel naar https://www.makerfairegent.be/tickets

Geplaatst door Working Class Heroes op Dinsdag 5 maart 2019

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...