www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Oeloek

Vannacht zendt BNNVARA de registratie uit van de theatervoorstelling ‘Opschmuck’ van Oeloek.

“OpSchmùck is een voorstelling over te veel franje, overbodige versiering, loze beloftes en alles wat de inhoudsloosheid in deze wereld maskeert. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek met: nu al de meest legendarische theater-mega-hit-sensatie van het seizoen!* (*Mocht Oeloek op de één of andere manier niet aan deze beloften kunnen voldoen, dan wordt het gewoon weer een avond vol absurde situaties, bizarre teksten, verrassende wendingen, halsbrekende toeren en een hoop zooi.)”

‘Opschmuck’ wordt uitgezonden op NPO3 om 01.42 uur.

foto: Anne van Zantwijk

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.