www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Emiel van der Logt

Een overzicht van de premières deze week, met: Emiel van der Logt.

Emiel van der Logt met ‘Serieus?!’
Premiere: Westlandtheater De Naald in Naaldwijk, 13 mrt 2019.

Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management. Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn tweede avondvullende programma komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te Serieus?!

Nog te zien tot en met 21 mei 2019.
speellijst

foto: ?

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.