nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Tex de Wit

Tex de Wit – Ik heb een slimme droger

In september verschijnt het schrijversdebuut van Tex de Wit (Zondag met Lubach, Klikbeet en Makkelijk scoren). ‘Ik heb een slimme droger’ is een verzameling verhalen, deels autobiografisch en deels fictie.

“Vroeger hadden mensen vaak dertig jaar dezelfde baan. Tegenwoordig is dat gemiddeld nog maar drie jaar en het wordt steeds korter. Dat merk je. Als je in de supermarkt aan een medewerker vraagt: ‘Weet u waar de pindakaas staat?’, zegt-ie ‘Nee, sorry, ik ben hier pas een kwartier in dienst. Maar ik roep mijn collega even, die werkt hier al de hele ochtend. Die weet echt alles! Die is al manager.’

In ‘Ik heb een slimme droger’ schrijft Tex de Wit over het leven in al zijn grootsheid. Urgente zaken als zelfverzonnen spreekwoorden, het Nederlands Kampioenschap Twister, een exclusief interview met de prins van Sneeuwwitje, tips voor je bruiloft en zindelijkheid komen voorbij. De verhalen van Tex – even onmisbaar als hilarisch.”

Verschijnt op 12 september bij Uitgeverij Thomas Rap.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.