www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Yentl en De Boer, Lieven Scheire, Kees Prins

Yentl en De Boer openen dit jaar het Bevrijdingsfestival in Zoetermeer. Zij spelen samen met de Marinierskapel op zondag 5 mei om 12.15 uur op het podium op de Markt. De toegang is gratis.

Lieven Scheire gaat voor CANVAS een tweede seizoen maken van Team Scheire, waarin hij samen met een team van wetenschappers, makers en ingenieurs creatieve en concrete oplossingen zoekt voor dagdagelijkse problemen van mensen die omwille van een beperking of andere problemen niet ten volle van het leven kunnen genieten. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden.

Kees Prins heeft samen met Frank Ketelaar het script van de Nederlandse bewerking van de musical TINA – De Tina Turner Musical geschreven. Deze musical is vanaf februari 2020 het Beatrix Theater in Utrecht te zien.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...