www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jandino Asporaat en Claudia de Breij voor De Klas

In het NTR-programma De Klas krijgt een groep leerlingen iedere week les van een nieuwe leerkracht, een bekende Nederlander die de jongeren met actuele thema’s confronteert en zo een inkijk krijgt in de denkwereld van jongeren van nu. De bekende docenten geven les over een zelfgekozen thema, gaan in dialoog met de leerlingen, confronteren hen met actuele thema’s en peilen naar hun dromen en zorgen. De docenten zijn cabaretiers Jandino Asporaat en Claudia de Breij, presentator Matthijs van Nieuwkerk en oud-politicus en nu schrijver Jan Terlouw.

Cabaretier, acteur en presentator Jandino Asporaat geeft op 21 april les over zelfontplooiing. Wat zijn de dromen van deze klas en durven ze die waar te maken? Claudia de Breij sluit op 12 mei de reeks af en praat met de klas over het universele thema liefde. Is het mogelijk zonder liefde te leven? Hoe denken de leerlingen over trouwen? En is liefde grenzeloos?

De Klas is een format van het productiehuis Woestijnvis en beleefde in Vlaanderen eerder al een reeks met gastdocenten als Philippe Geubels en Lieven Scheire.

NTR op NPO1, om 20.25 uur.
foto: NTR

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.