www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Jasper van der Veen

De winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019, Jasper van der Veen, sluit zich vanaf april aan bij De Keet in Amsterdam, het impresariaat van o.a. Jochem Myjer. Van der Veen staat dit theaterseizoen nog met zijn Paradijsvogel in de Leids Cabaret Festival Finalisten Tour. Daarna zal hij gaan werken aan zijn eerste avondvullende voorstelling.

Van der Veen (Groningen, 1987) studeerde politicologie aan de UvA en stapte in 2011 voor het eerst het comedypodium op en was finalist bij studentenfestivals in Groningen en Amsterdam. In 2014 studeerde Van der Veen af aan de theateropleiding van Selma Susanna en de laatste jaren maakte hij kilometers in de kelder van Toomler als lid van de Comedytrain.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.