Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jasper van Kuijk

Vannacht zendt BNNVARA de registratie uit van de theatervoorstelling ‘Onder de streep’ van Jasper van Kuijk.

“Je neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Dus ook nu. Wie is die cabaretier? Wat doet ‘ie? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? Want je wilt wel weten wat je krijgt, toch? Het is tenslotte ook je vrije avond.
En door wat op deze website staat krijg je het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten, krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Column in De Volkskrant. Mooie recensies ook: scherp en actueel, met een verhaal én om te lachen. Maar je weet ook wie die informatie op deze site heeft gezet. Dus zeker weten doe je het nooit.
Zeker weten, onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar Onder de Streep over gaat. We zijn verslingerd aan Big Data. Van Kuijk daagt je uit een keer niks op te zoeken, je over te geven aan de verrassing. En gewoon naar Onder de Streep te gaan.”

‘Onder de streep’ wordt uitgezonden op NPO3 om 0.45 uur.

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.