www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Nekka-Wedstrijd geopend

Tot en met 30 april kan je je nog inschrijven voor de Nekka-Wedstrijd. Dit is een zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige talent uit Vlaanderen en Nederland.

De organisatie is op zoek naar muzikanten die tegen de stroom ingaan en bewust kiezen om hun muziek in het Nederlands te schrijven en te zingen. Ze hoopt met de organisatie van deze Nekka-Wedstrijd de vooroordelen met betrekking tot de Nederlandstalige muziek weg te werken en zo jongeren hiervoor te sensibiliseren. De demo’s van de kandidaten worden beoordeeld op gebied van tekst, vorm, inhoud en arrangement.
Meer info:
www.nekkawedstrijd.be

Op 15 mei is de bekendmaking van de selectie voor de voorronde. Die vindt op 25 mei (akoestische setting) plaats in De Theatergarage in Antwerpen. Halve finales zijn op 15 en 16 augustus in muziekclub ’t Ey in Belsele (Teyrrasfolk). En de finale is op 25 augustus tijdens Lalapop in Kortrijk.

Eerdere winnaars waren o.a. Jeroen Kant (2016), Thijs Maas (2014), Stoomboot (2011) en Hannelore Bedert (2007).

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...