nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Ideale Wereld aan zee

Zeelucht is gezond en daarom trekt ‘De ideale wereld’ tijden de paasvakantie naar de kust. Voor het eerst in zes jaar wordt het satirische Canvas-programma niet uitgezonden vanuit zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, maar vanuit hotel Upstairs in Oostende.

Op 9, 11, 16 en 18 april resideren Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks op een steenworp van strand en zee. Met wat geluk resulteert dat in een fraai in beeld gebracht spektakel dat illustere voorgangers als Met Mike in zee en Coupe Margriet zal doen verbleken.

Bijwonen is gratis. Je kunt je aanmelden via:
diwaanzee.be

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.