www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op Zwarte Cross met o.a. Brigitte Kaandorp

Ook dit jaar is er weer plaats voor cabaret op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang, van 18 t.e.m. 21 juli, kan je hier genieten van allerlei voorstellingen, comedy, straatartiesten, schrijvers en muziek.

Dit jaar zijn er maar liefst drie locaties voor cabaret: de theatertent, de theaterweide en het buitenpodium theater. Het programma is ondertussen (grotendeels) bekend. Zo kan je hier naar o.a. volgende artiesten gaan kijken: Brigitte Kaandorp, André Manuel, Maartje en Kine, Thijs Kemperink, Emiel van der Logt en Frans Miggelbrink. Het exacte tijdschema van de optredende artiesten wordt later nog volledig bekend gemaakt.

Meer info en tickets:
www.zwartecross.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...