www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Wim Helsen, William Boeva, Philippe Geubels, Jens Dendoncker

Van 28 t.e.m. 31 maart vindt het literaire festival Passa Porta in Brussel plaats: er zijn vele activiteiten en meer dan 100 Belgische en internationale auteurs en artiesten ontmoeten hun lezers tijdens dit weekend in hartje Brussel. Wim Helsen maakt op 31 maart een speciale editie van Winteruur en vraagt aan zijn gasten (Paolo Giordano, Ilja Leonard Pfeijffer, Simone Atangana Bekono, Nino Haratischwili en Charlotte Van Den Broeck) welke tekst indruk op hen gemaakt heeft.
Meer info en tickets:
www.passaporta.be

Naar aanleiding van het laatste seizoen van Game of Thrones tovert het Antwerpse restaurant Black Smoke, in samenwerking met telecomprovider Telenet, zich tijdelijk om tot Game of Thrones-bar: van 17 april t.e.m. 19 mei kunnen Game of Thrones-fans terecht in deze pop-upbar. Gedurende deze periode worden er tal van activiteiten rond de HBO-serie georganiseerd. Op woensdag 15 mei komt William Boeva langs: hij brengt die avond een speciale comedyset over de serie met insiders voor de kenners. Na afloop wordt de recentste Game of Thrones aflevering getoond.
Meer info:
www.telenet.be

De tv-serie ‘Taboe’ die Philippe Geubels voor de zender Canvas maakte is op het Canadese BANFF World Media Festival genomineerd in de categorie ‘Sociale en actuele zaken’. Het VTM-programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’ met Jens Dendoncker is genomineerd in de categorie ‘Comedy en vari├ęt├ęprogramma’. Het festival loopt van 9 tot 12 juni.

Categorie: Multimedia, Prijzenfestival | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...