www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Philippe Geubels, Martijn Koning

Vanavond is het cabaretavond op RTL4 met registraties van twee theatervoorstellingen.

Om 20u00 wordt ‘Bedankt voor alles’ van Philippe Geubels uitgezonden.

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedy-podium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde. Vier jaar geleden debuteerde hij in de Nederlandse theaters met Made in Belgium. Een even stormachtige doorbraak was het gevolg en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré. Nu is het tijd voor Bedankt voor Alles, een show die de ‘wereldberoemde’ Vlaming in zowel Nederland als België op de podia brengt waarin hij onvermoede kunsten vertoont

Om 21u50 is het de beurt aan Martijn Koning met ‘Koning van de lach’.

Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen door met iets nieuws. Martijn Koning doet het op zijn manier. Titels vindt hij onzin. “Ik kom gewoon langs. En doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik er een lijntje in probeer te verwerken, wordt het ongeloofwaardig. Ik word gek als ik elke avond hetzelfde doe.”

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...