www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek de Jonge maakt nieuwjaarsconference voor VPRO

Freek de Jonge gaat een nieuwjaarsconference voor tv maken, zo liet hij vandaag weten in het NPO Radio 1 programma 1 op 1. Deze anderhalf uur durende voorstelling zal op 1 januari te zien bij de VPRO.

De Jonge was te gast in het radioprogramma om te praten over zijn actie op het Boekenbal afgelopen vrijdag, waar hij de speech van de directeur van de organiserende Stichting CPNB verstoorde, omdat hij een statement wilde maken over de overwinningsspeech van Thierry Baudet. De Jonge zei zich zorgen te maken over de uitspraken van de FVD-leider over ‘ondermijning door wetenschappers, kunstenaars en journalisten’.

Bekijk het gesprek hier terug:
www.nporadio1.nl

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...