nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Groninger Studenten Cabaret Festival geopend

Tot en met 2 mei kan je je, als je student én podiumbeest met een ijzersterk gevoel voor humor bent, inschrijven voor de 33ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op drie selectiedagen worden uit alle aanmeldingen voor het festival de zes beste optredens geselecteerd. Voordat de zes geselecteerde deelnemers gaan optreden in de Stadsschouwburg te Groningen, zullen zij eerst een uitgebreid traject doorlopen onder begeleiding van een professionele regisseuse. Hieraan voorafgaand zal het deelnemersweekend plaatsvinden, waar er voor een ieder de mogelijkheid is om elkaar beter te leren kennen. In de zomer zal elke deelnemer samen met de regisseuse aan zijn of haar persoonlijke stuk werken. Na de zomer zullen de halve finalisten deelnemen aan de Try Out Tour. Samen met het bestuur en de regisseuse zullen de zes finalisten in diverse theaters spelen om zo hun stuk te perfectioneren.

Op 13 en 14 november zijn de halve finales, de finale zelf is op 15 november .

Eerdere winnaars en finalisten zijn o.a. Jochem Myjer, Martijn Koning, Mike Bodde en Thomas van Luyn en Theo Maassen.

Voor meer info:
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...