nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Roué Verveer, Murth Mossel, Walter Baele, Rob Kamphues, Philippe Geubels

Roué Verveer en Murth Mossel zijn te horen in de animatiefilm ‘Wonder Park’, over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt. Verveer en Mossel zijn te horen als de bevers Cooper en Gus (hieronder te zien in de Amerikaanse versie). Vanaf 12 april in de bioscoop.

Walter Baele is te horen in de Vlaamse stemmencast van ‘Wonder Park’ – hij spreekt de stem in van Steve.

Rob Kamphues gaat meewerken aan Drunk History, het nieuwe programma van Comedy Central waarin waargebeurde verhalen uit de Nederlandse geschiedenis worden verteld. Twee dronken BN’ers vertellen in elke aflevering een historisch verhaal, waarvan de gebeurtenissen worden nagespeeld door acteurs. Drunk History is vanaf 15 april te zien op Comedy Central.

Taboe, het programma waarin Philippe Geubels lachte met mensen, waarmee je eigenlijk niet mag lachen, heeft een VRT diversiteitstrofee gewonnen – het kreeg de publieksprijs.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...