www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Fabian Franciscus, Henry van Loon, Marc de Hond, Walter Baele, Guga Baùl

Fabian Franciscus wordt ambassadeurvoor de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Franciscus heeft MCDD, een stoornis binnen het autisme-spectrum. Hij gaat zich ervoor inzetten om misverstanden en vooroordelen over autisme bespreekbaar te maken.
www.autisme.nl

Henry van Loon is de nieuwe ambassadeur van Triumph motoren voor Nederland. In deze rol zal hij verschillende keren acte de présence geven op evenementen, waaronder de Distinguished Gentleman’s Ride 2019.

Nada van Nie gaat een documentaire maken over Marc de Hond, bij wie in december blaaskanker werd vastgesteld. Het is nog niet bekend wanneer de documentaire over de Hond’s strijd tegen blaaskanker te zien zal zijn.

De animatiefilm “De fabeltjeskrant: de grote dierenbos-spelen” is nu ook in Vlaanderen te zien: Walter Baele spreekt de stem in van Meneer de Uil en Guga Baùl verzorgt die van Meneer de Raaf.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...