www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: NUHR

Vanavond herhaalt BNNVARA de registratie van de theatervoorstelling ‘Draai het eens om’ van NUHR.

“Kijken er 4 miljoen mensen naar een agrarisch datingprogramma omdat het zo’n goed programma is, of kijken er zoveel mensen omdat zoveel andere mensen ook kijken? Wordt een schrijver uitgenodigd bij een talkshow omdat hij een mooi boek schrijft, of wordt een boek mooi omdat ‘ie wordt besproken bij een talkshow? Wint een politicus de verkiezingen omdat hij een visie heeft, of omdat hij de beste oneliner heeft laten bedenken? Krijgt een film maar 2 sterren omdat het een matige film is, of is er misschien sprake van een matige recensent? Oordeel en gevolg zijn helemaal niet zo gemakkelijk uit elkaar te halen. We gaan altijd overal maar automatisch van uit, maar draai het eens om…?”

‘Draai het eens om’ wordt uitgezonden op NPO3 om 22.25 uur.

foto: Joris van Bennekom

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.