nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Henry van Loon in nieuwe comedyserie Random Shit

Henry van Loon gaat de hoofdrol vertolken in Ramdom Shit, de nieuwe komische serie van Steffen Haars en Flip van der Kuil, bekend van o.a. New Kids enRon Goossens: Low Budget Stuntman. Een andere rol is weggelegd voor Ruben van der Meer. De reeks bestaat uit acht afleveringen met talloze losse sketches en verhalen.

Omdat het slecht gaat met Videoland, wordt van Loon uitgenodigd op het hoofdkantoor van deze streamingdienst en gevraagd om een hitserie met zichzelf in de hoofdrol te bedenken. Ondertussen dreigt de humorloze Videoland-directeur Gerard (van der Meer) zichzelf van kant te maken.

Van Loon zal in de serie in totaal 21 verschillende rollen voor zijn rekening nemen.

Random Shit is vanaf 18 april te zien bij Videoland.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...