nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Buma Kleinkunst Matchmaking

In samenwerking met Buma Cultuur organiseert het Amsterdams Kleinkunst Festival voorafgaand aan de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs op 14 april het evenement Buma Kleinkunst Matchmaking. Tijdens 10 minuten sessies in Theater Bellevue krijg je de kans één op één te praten met mensen uit het vak. Aansluitend bezoek je (mits er voldoende capaciteit is) de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs. Geef je drie voorkeuren aan en schrijf je in! De Buma Kleinkunst Matchmaking is gratis toegankelijk.

Met medewerking van Gerard van Maasakkers, Floor Nicolas, Beatrice van der Poel, Olivier Schneider, Hijlco Span, Kick van der Veer en Frans de Vries.

Voor meer info:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...