nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Guido Weijers, Lebbis

In de vierde en laatste aflevering van ‘De dag van je leven’ gaat presentator Koos van Plateringen op pad met o.a. Guido Weijers. Weijers gaat terug naar het theater waar het allemaal begon. SBS6, 21.30 uur.

Hans Sibbel, alias Lebbis, (foto) is te gast in Adieu God?, waarin Tijs van den Brink in gesprek gaat met kerkverlaters. In zijn theaterprogramma’s zijn gelovigen een populair doelwit. Religie roept bij hem grote weerstand op. Sterker nog, zijn aversie tegen religie wordt de laatste jaren alleen maar sterker. Met Van den Brink gaat hij in gepsrek over de oorsprong van die aversie. NPO2, 23.45 uur.

tip: Dick; foto: Daisy Ranoe

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.