www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanaf vanavond: Van de week

Vanaf vanavond acht weken lang bespreken teamcaptains Pieter Derks en Stefano Keizers onder leiding van Jennifer Hoffman in het nieuwe satirisch BNNVARA-programma ‘Van de Week’ op geheel eigen wijze het online nieuws van de week. De teamcaptains gaan de strijd met elkaar aan, wie is er het beste op de hoogte van alle actuele online data?

Iedere week worden ze bijgestaan door een prominente Nederlander uit de wereld van nieuws, kunst, media en politiek. Vanavond zijn dat Rick Paul van Mulligen en Roos Moggré. De teams maken in vier rondes uit wie het meeste weet over de digitale data van die week. NPO3, 21.55 uur.

foto: BNNVARA

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.