www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Theo Maassen, Sjaak Bral, Jiskefet

Theo Maassen gaat een gastrol vertolken in de nieuwe komische serie Random Shit, waarin hoofdrolspeler Henry van Loon 21 personages speelt. Omdat het slecht gaat met Videoland, wordt van Loon uitgenodigd op het hoofdkantoor van deze streamingdienst en gevraagd om een hitserie met zichzelf in de hoofdrol te bedenken. Random Shit is vanaf 18 april te zien bij Videoland.

Sjaak Bral is dit jaar de ambassadeur van de Onbeperkt070-prijs, waarbij de gemeente Den Haag op zoek gaat naar het beste initiatief of idee dat de stad toegankelijker maakt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte.
www.onbeperkt070.nl

Enkele uitdrukkingen uit het sketchprogramma Jiskefet gaan een vermelding krijgen in de Dikke Van Dale. Dit zijn o.a. lullo en Juffrouw Jannie, zo maakte hoofdredacteur Ton den Boon bekend in het Radio 5-programma Volgspot.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...