www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jim Breuer naar Nederland

De Amerikaanse stand-up comedian Jim Breuer komt naar Nederland: op 18 juni speelt hij bij Boom Chicago in Amsterdam en 19 juni in 013 in Tilburg.

Breuers brak door met zijn rol in het tv-programma Saturday Night Live en zijn rol in de cultklassieker ‘Half Baked’ (1998). Verder is de man te zien en horen als presentator voor MTV en VH1 programma’s, radiopresentator bij ‘Fridays with Jim Breuer’ en was hij leadzanger bij ‘Jim Breuer and The Loud & Rowdy’. Met zijn band ‘Jim Breuer and The Loud & Rowdy’ heeft hij in 2016 het album ‘Songs from the Garage’ uitgebracht op Metal Blade Records. In 2014 was hij al eerder als comedian te zien in Nederland en nu komt hij eindelijk met zijn nieuwe stand-up show.

De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.