nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Musical ’t Schaep met de 5 Pooten volgend seizoen het land in

De musicalbewerking van ’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Jeroen van Koningsbrugge (Kootje) en Eva Van der Gucht (Doortje), zal komend seizoen in 25 theaters door het land te zien zijn. Oorspronkelijk zou de voorstelling 2,5 maand in DeLaMar Amsterdam te zien zijn en een week in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Naast Van Koningsbrugge en Van der Gucht zijn ook Remko Vrijdag en Paul Groot (ze wisselen elkaar af), Ellen Pieters, John Buijsman, Jeske van der Staak en Jetty Mathurin te zien. De broers Wart en Tim Kamps wisselen elkaar af in de rol van Lukas. Dit in een nieuw script van Raoul Heertje met de liedjes van Eli Asser en de muziek van Harry Bannink.

De kaartverkoop voor de tour is inmiddels geopend. Voor meer info:
www.tschaepdemusical.nl

foto: Mark Engelen

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.