www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Roué Verveer, Stefano Keizers, Luk Wyns, Richard Groenendijk

Paul de Munnik werkt mee aan Storyteller Special, “Joni Mitchell Ontsluierd”. Hierin gaat JP den Tex deze keer op zoek naar het geheim achter de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell. Waarom blijft haar persoonlijkheid, ondanks al die kwetsbare, openhartige teksten, toch steeds in nevelen gehuld? Naast de Munnik werken ook Kees Prins, Paul de Munnik, Edo Donkers, Marlijn Weerdenburg en Vera van der Poel mee. De voorstelling is op 17 en 18 april te zien in Betty Asfalt Complex Amsterdam en op 25 april in de Thiemeloods in Nijmegen.
Tickets Betty Asfalt
Tickets Thiemeloods

Onlangs werd bekend dat Comedy Central een Nederlandse bewerking van ‘Drunk History’ zouden maken. Daarbij verhaspelt een BN’er in steeds beschonkener staat de geschiedenisles. Na aankondiging van een schier eindeloze reeks tv-gezichten heeft de zender toch nog plaats gevonden voor daadwerkelijke humoristen als Roué Verveer en Stefano Keizers.

Luk Wyns schreef en regisseerde den nieuwe clip ‘Oprechte leugens’ van de Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Tourist LeMC in duet met Alice on the roof. Wyns speelt zelf ook een rolletje in de clip.

Richard Groenendijk doet mee aan het vierde seizoen van Het perfectie plaatje. Deze Talpa-serie zal worden uitgezonden door RTL4 en wordt opnieuw gepresenteer door Tijl Beckand.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.