www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Liefde voor Muziek met Kommil Foo

Vanaf vanavond kan je op de Vlaamse commerciële zender VTM kijken naar Liefde voor Muziek, de Vlaamse versie van Beste Zangers, dat door AVROTROS wordt uitgezonden. Kommil Foo is een van de artiesten, die aan de nieuwe reeks meedoet.

In Liefde voor Muziek trekken enkele artiesten naar een bestemming onder de zuiderse zon. In iedere aflevering staat één van hun centraal, die voor ieder ander een lied uitgekozen heeft om te zingen. Die andere artiest geeft op zijn of haar beurt een eigen touch aan het nummer van de centrale zanger(es).

Het muzikale gezelschap trok voor deze editie naar Sevilla. Naast Kommil Foo doen ook nog mee: Ilse DeLange, Milow, Jan Leyers (de vroeger donkere, ondertussen grijze helft van Soulsister), Laura Tesoro (Eurosong 2016), charmezanger Bart Kaëll en Stef Kamil Carlens (Zita Swoon Group en ex-dEUS).

In de eerste aflevering staat de muziek van Bart Kaëll centraal. Raf en Mich Walschaerts brengen hun versie van Kaëll’s hit ‘1000 terassen in Rome’.

Liefde voor Muziek wordt uitgezonden op VTM, iedere maandag om 20u45.

foto: Bob Bronshoff

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...