www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Waardenberg en De Jong exclusief in Nieuwe Luxor Theater

In januari 2020 keren Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong op de planken met een serie voorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. In december 2017 maakten ze een jubileumvoorstelling met de dames van Toren C voor het jarige Luxor en dat smaakte naar meer. Van 9 tot en met 25 januari 2020 brengen ze nu een soort van best of.

“Waardenberg en De Jong zijn terug. We zien hun typerende theater, opnieuw gewogen, samen met regisseur Jeroen De Man en mét gebruik van de oorspronkelijke decors. Een wand vol overhemden, springkussens, een patatzaak, een ouderwets stinkende brommer…?

Waardenberg en De Jong kijken om. Ze verbazen zich over wat ze ooit allemaal maakten in het theater (1987-1999). Om nu al die oude acts klakkeloos op te voeren, dat is ook weer zoiets. Leuk voor de fans, maar, vragen de heren zich af: willen we dat? De tijden zijn veranderd. Laat het Rotterdamse duo, dat furore maakte met absurde acts en waaghalzerij zich iets ontzeggen? Durven ze nog op grote hoogte een stalen balk te schilderen? Laten ze zich beperken door de soms doorgeschoten censuur?

Een wild aan elkaar gelijmd theaterprogramma bestaande uit een bizarre mix van oude acts en nieuwe vondsten.”

De kaartverkoop start op woensdag 17 april om 10.00 uur.
www.luxortheater.nl

foto: Ruud Baan

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.