www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jetty Mathurin maakt webserie Kinship

Jetty Mathurin gaat met haar dochters een eigen webserie, Kinship, maken.

De serie gaat over het leven van twee generaties vrouwen, een moeder en twee dochters die (bijna) alles delen. Ze willen willen vrouwen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden verbinden en empoweren door zichzelf bloot te geven en te laten zien dat ze als mensen meer hetzelfde zijn dan dat ze verschillen. In Kinship zullen universele thema’s zoals kinderen krijgen, financiële stress en relaties aan bod komen.

De launch van Kinship vindt plaats op 12 mei tijdens de moederdag voorstelling MA! van Mathurin, haar dochters, Jeffrey Spalburg, soulzanger Steffen Morrison en komisch talent Aries Sporkslede in de Stadsschouwburg Utrecht – deze middag wordt de eerste aflevering exclusief getoond aan de bezoekers van deze voorstelling.

Kinship zal daarna online op de Facebookpagina van Kinship en op Youtube te zien zijn.

Momenteel zijn er 10 afleveringen klaar – heeft de serie succes, komt er een vervolg.
www.facebook.com/Kinshipwebseries

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...