www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Theaterpand Weesp gaat dicht, Jasper van Kuijk, Anne-Marie Jung, Micha Wertheim, Philippe Geubels

Theaterpand Weesp stopt per 1 juli aanstaande. Ook de Theaterschool Zone 1380 en de Escape Room gaan dicht. Dat is de strekking van een persbericht van initatiefnemers Daniëlle Meyer en cabaretiere Sara Kroos. In 2017 verhuisden ze naar een groter pand, maar dit voldoet nu niet meer aan de (nieuwe) eisen van de brandweer. De website is nog niet bijgewerkt, maar het volledige persbericht staat op de Facebook-pagina.
Facebook Theaterpand Weesp

Jasper van Kuijk neemt een sabbatical – hij verhuist met zijn gezin in augustus voor een jaar naar Zweden. De keuze voor Zweden is voor de hand liggend: zijn moeder is Zweeds en hij wil zijn kinderen kennis laten maken met het land en de cultuur. Op zijn Facebookpagina verklaart van Kuijk dat hij vele jaren van alles naast elkaar gedaan heeft en dit met heel veel plezier: cabaretprogramma’s maken, columns schrijven, werken als onderzoeker/ontwerper bij de TU, een gezin beginnen, schrijven voor TV, een liedjesprogramma maken, een huis kopen en dat drie keer verbouwen. Nu is hij even toe aan rust. Alhoewel, rust? Van Kuijk gaat in Zweden een populairwetenschappelijk boek schrijven over gebruiksgericht ontwerpen, blijft zijn wekelijkse ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’-column maken en zal werken aan een nieuwe voorstelling.
www.facebook.com/jaspervkuijk

Anne-Marie Jung gaat afwisselend met Cynthia Abma de rol van directrice Stelwagen spelen in de theatervoorstelling ‘Hendrik Groen: Zolang er leven is’, die vanaf november in de theaters te zien zal zijn.

De redelijk lyrisch ontvangen voorstelling ‘Voor alle duidelijkheid’ van Micha Wertheim is bijgeboekt in Koninklijk Theater Carré op 27 mei. De kaartverkoopt start op donderdag 18 april om 9.00 uur.
www.carre.nl

De tv-serie ‘Taboe’ met Philippe Geubels krijgt een tweede seizoen. In deze show van productiehuis Panenka maakt Geubels elke aflevering grappen over een taboe-onderwerp, van mensen met een fysieke beperking tot kansarmen.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...