www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Waardenberg en De Jong, Ruben Nicolai, Freek de Jonge

Wegens het succes zijn er extra voorstellingen van Waardenberg en De Jong in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat zij hier in januari 2020 exclusief een soort van ‘best of’ voorstelling zullen brengen.
www.ticketshop.ticketmatic.com/luxor_theater

Ruben Nicolai gaat voor RTL The Masked Singer presenteren, waarin bekende personen een nummer terwijl ze onherkenbaar zijn. Het muziekprogramma wordt dit najaar uitgezonden.

Freek de Jonge heeft op 17 april in Weert een kiosk geopend – deze wordt beheerd door theater De Huiskamer en kan als podium worden gebruikt maar is ook beschikbaar voor organisaties die er een evenement willen organiseren. Op de zijkant van de kiosk staan spreuken van o.a. Freek de Jonge (‘Het mooiste overkomt je, het minste is bedacht’).

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...