nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Herman Finkers

Herman Finkers is vanavond is te gast in Adieu God?, waarin Tijs van den Brink in gesprek gaat met kerkverlaters.

Finkers heeft chronische lymfatische leukemie (CLL) en moet het rustiger aan doen. Nieuwe theatershows zitten er niet in, maar hij is wel bezig met een film: ‘De beentjes van St. Hildegard’. Finkers speelt zelf de hoofdrol en herschreef ook het van oorsprong Tsjechische script. Dat gaat over een man die na dertig jaar huwelijk langzaam doorkrijgt dat hij bij zijn vrouw onder de plak zit. De film gaat in het najaar in première.

Adieu God? wordt uitgezonden op NPO2 om 23u45.

foto: Michaël Terlouw

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...