www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Victor Luis van Es, Jacques Klöters, Paul van Vliet, Kirsten van Teijn

Victor Luis van Es heeft het Cabaret Café gewonnen en wint de AEGON Future Generation Award. Deze werd georganiseerd door Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden i.s.m. AEGON Future Generation. Van Es krijgt €1.000,- om zijn carrière verder mee op te bouwen en De Harmonie programmeert op 11 oktober 2019 zijn eerste avondvullende soloprogramma ‘Stille strijd’. De prijs wordt uitgereikt op 21 juni tijdens de Backstage Comedy Tour, waar van Es ook aan meewerkt.

Binnen de reeks Erfgoedcolleges zal Jacques Klöters op 13 september een lezing geven in De Kring in Roosendaal. Hij zal hierin nader ingaan op het thema van deze editie van de Open Monumentendag: ‘Plekken van plezier’. Wat wordt hier precies onder verstaan en wat valt hier nog altijd van terug te zien in de hedendaagse monumenten van Roosendaal?
Meer info en tickets
www.dekringroosendaal.nl

Paul van Vliet zal op 24 april te gast zijn in Barts Boekenclub in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Van Vliet komt praten over zijn boek ‘Brieven aan God en andere mensen’.
Meer info en tickets:
www.bettyasfaltcomplex.nl

Yora Rienstra kan vandaag niet optreden op het kleinkunstfestival Mallejan. Zij wordt vervangen door Kirsten van Teijn.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...