nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: ‘Dino & Friends in New York’ met Jandino Asporaat

Vanaf vanavond zendt SBS6 ‘Dino & Friends in New York’ uit. Jandino Asporaat droomt van succes in New York. Hij wil dolgraag een comedyshow van een uur weggeven voor een volle zaal. Deze zesdelige reeks volgt hem in zijn zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke missie om zelf succesvol te zijn in the city that never sleeps.

In Nederland bracht Asporaat typetjes als Gerrie en Judeska, theater- en TV-shows en speelde ook in twee speelfilms. Maar hij is ambitieus en wil meer. Het volgende doel dat hij zichzelf heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. En waar begin je dan? In New York: het mekka van de comedy waar hij gaat wonen en optreden en weer onderaan moet beginnen.

In iedere aflevering krijgt Jandino hulp van een BN’er, waaronder o.a. Najib Amhali, Roué Verveer, Ronald Goedemondt en Tineke Schouten. Met zijn New Yorkse appartement als basis doen ze onderzoek naar humor in de Big Apple, volgen ze lessen en treedt Jandino veel op om te oefenen. Samen gaan ze het avontuur aan en komen ze erachter dat het allemaal nog niet zo makkelijk is…

‘Dino & Friends in New York’ wordt uitgezonden op SBS6 om 21u30.

foto: SBS6

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...