nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Erik Jobben

Deze maand verscheen ‘Dodelijke verleiding’, de debuutroman van Erik Jobben, die komend seizoen opnieuw met Niet Schieten op de planken staat. En in het dagelijks leven theaterdirecteur is in Hoofddorp.

“Als controlefreak Frank de veel jongere en vrije Julia ontmoet, komen er emoties en krachten bij hem los waarvan hij het bestaan niet kende. Zijn stabiele leven vult zich razendsnel met mateloze verliefdheid, tomeloze geilheid, verscheurende machteloosheid en overrompelende gewelddadigheid.”

‘Dodelijke verleiding’ gaat over onhandige lust, ondraaglijke liefde, onvermijdelijke moord en een onvermoede vrouwelijkheid. Het werd in eigen beheer uitgegeven, maar is verkrijgbaar via de online shops en in de boekhandel – ISBN: 9789461550521.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...