nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Caribbean Combo, Richard Groenendijk, Tijl Beckand

De voorstelling van Caribbean Combo (Roué Verveer, Murth Mossel, Howard Kompoe en Jandino Asporaat) op 29 juni in de Rotterdamse Ahoy is uitverkocht. Er werd een extra datum toegevoegd op 28 juni. De kaartverkoop is van start gegaan.
www.caribbeancombo.nl

Richard Groenendijk presenteert op zaterdag 27 april een nieuwe aflevering van de serie Nederland op film, waarin oud filmmateriaal van duizenden Nederlandse amateurfilmers is te zien, altijd opgehangen aan een speciaal thema – deze keer over Koninginnedag. Nederland op film wordt uitgezonden op NPO2 om 19u40.

Tijl Beckand gaat, samen met Katja Schuurman, voor RTL het reportageprogramma Gemaakt in Nederland presenteren. Hierin duiken Beckand en Schuurman in de geschiedenis en het productieproces van zeven bekende Nederlandse merken, zoals bv DAF of Calvé. Gemaakt in Nederland wordt vanaf maandag 13 mei uitgezonden op RTL.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...