www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Liza Treyger naar Boom Chicago

Op 29 september komt Liza Treyger naar Boom Chicago in Amsterdam. De Amerikaanse comedienne Treyger was onderdeel van Variety’s TOP 10 COMICS TO WATCH-lijst 2017 en een opvallende artiest op het Just for Laughs Festival in Montreal.

Ze is momenteel bezig met het ontwikkelen van een show gebaseerd op haar leven als twintiger in Chicago – ze is afkomstig uit de voormalige Sovjet-Unie, groeide op in Chicago en verhuisde vervolgens naar New York. Haar ‘half hour’ special voor Comedy Central werd in 2017 gelanceerd. En in 2018 was ze één van de comedians in de Netflix comedyspecial ‘The Degenerates’.

De kaartverkoop start vrijdag om 09:00 uur:
www.ticketmaster.nl.

Categorie: International | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...