nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Judah Friedlander naar België

De Amerikaanse stand-up comedian Judah Friedlander komt met zijn nieuwe show ‘Futura President Tour’ naar België: op 5 juni staat hij in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Friedlander begon zijn carrière in 1989 als stand-up comedian, een vak dat hij ondanks zijn succesvolle rollen in series zoals 30 Rock, Spin City, Curb Your Enthousiasm en Flight Of The Conchords en films als Meet The Parents, Full Grown Men, Zoolander, The Wrestler en Along Came Polly altijd als belangrijkste bezigheid is blijven zien.

Met zijn aparte uiterlijk (grote bril, vadsig haar, een goedkope truckerspet en T-shirt) en gortdroge, ironische humor is Judah een unieke verschijning. Zijn shows zijn nooit hetzelfde. Iedere keer verzint hij nieuwe grappen, husselt hij zijn setlist door elkaar en improviseert er op onnavolgbaar grappige wijze op los.

In 2017 verscheen de door Judah geschreven, geproduceerde en opgevoerde Netflix special genaamd ‘America Is The Greatest Country In The United States’. Verder heeft hij 2 boeken geschreven getiteld ‘How To Beat Up Anybody’ in 2010 en ‘If The Raindrops United’ in 2015.

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Eerder berichtten we ook al dat Friedlander naar Nederland komt: op 2 juni staat hij in Boom Chicago in Amsterdam en op 4 juni in 013 in Tilburg.
Tickets Boom Chicago
Tickets 013

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...