nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Reggie Watts komt weer naar Nederland

De Amerikaanse comedian Reggie Watts komt weer naar Nederland. Op 21 juni speelt hij in De Melkweg in Amsterdam. De voorverkoop is gestart.

“Reggie Watts laat het publiek versteld staan met een verbazingwekkende mix van comedy, songs en geluidseffecten. Watts live is een geweldige belevenis. Ten eerste maakt hij absurde, enorm grappige comedy. Verwacht geen rode draad of samenhangende verhalen, maar vreemde sketches, hilarische aanzetten en bijzondere imitaties. Helemaal speciaal wordt het als hij zijn sample-apparaat erbij pakt en ter plekke de meest krankzinnige hiphopsongs maakt, vol vreemde geluidseffecten en bizarre stemvervormingen. Mede door zijn aparte verschijning (een reusachtige afro, een volle baard en een dikke Mart Smeets-trui) zorgt hij voor een ongelofelijke avond.”
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.