nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Lunatic Comedy Award voor Hans Cools

Hans Cools (Lichtervelde, 1988) is zaterdagavond uitgeroepen tot de winnaar van de Lunatic Comedy Award in de Minard Schouwburg in Gent. Cools – in het dagelijks leven ingenieur – schreef in april nog de Commeere Comedy Cup op zijn naam.

Andere finalisten waren Mohsin Abbas, Sergej Lopouchanski, Jade Mintjens en Jeroen Verdick.

De Lunatic Comedy Award wordt sinds 1998 veelal tweejaarlijks georganiseerd. Eerder wonnen Bert Kruismans (1998), Gunther Lamoot (2000), Lieven Scheire (2002), Sven Eeckman (2004), Phillipe Geubels (2006), Steven Goegebuer (2009), Lukas Lelie (2013), Jens Dendoncker (2015) en Jasper Posson (2017).

Meer info:
www.lunatics.be

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.