www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Leon van der Zanden

Deze maand verscheen het boek van Bart van Tongerlo over Leon van der Zanden, ‘Geen Cabaretier’.

“Na twintig jaar en negen avondvullende voorstellingen stopt Leon van der Zanden als cabaretier om zichzelf opnieuw uit te vinden. De jas past niet meer bij wie de Brabander vandaag de dag is: geen cabaretier. Zijn cabaretcarriere dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Als tourmanager volgde Bart van Tongerlo hem op de voet tijdens zijn laatste theatertour ‘Kameleon’. Hij schreef er dit boek over.

Geen Cabaretier is een rauw en ongekunsteld portret over (on)belangrijk zijn, eenzame kleedkamers, de echte wereld, betekenisgevers, magnetronmaaltijden, Stef Bos, een duur horloge en een nieuwe droom.”

‘Geen Cabaretier’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Moose Up Your Life.
Geen Cabaretier

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...