nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Leve onze goede czaar – een flitsende soiree rond Drs. P in De Kleine Komedie

Drs P zou dit jaar 100 jaar zijn geworden. Daarom organiseert Het Heen- en Weerschap op 24 augustus in De Kleine Komedie in Amsterdam een feestelijke hommage, waaraan de beste Nederlandse en Vlaamse P-vertolkers hun medewerking hebben toegezegd. Het wordt een razende troikatocht door het unieke universum van Heinz Polzer. De Doctorandus reisde de hele wereld over, had overal amoureuze relaties en schreef daarover in bloemrijke taal.

Jan Beuving en Gerard Cox, Don Quishocking en Kabaret Ivo de Wijs, Fay Lovsky, Ringo Maurer, Erik van Muiswinkel brengen een hommage aan de doctorandus. En uit Vlaanderen komen Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar) en Jean Blaute Рzij brengen met enkele zangeressen hoogtepunten uit hun voorstelling Drs. P D̩collet̩.

De kaartverkoop gaat op 25 mei van start.
www.dekleinekomedie.nl

foto: Mark Kohn

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...